- توضیحات
-
دسته: مطالب ویژه
-
منتشر شده در جمعه, 23 مرداد 1394 10:15
-
بازدید: 44155

جهت دانلود کاغذدیواری در اندازه واقعی کلیک کنید.
پدر و مادرم به فدایش...!
حضرت معصومه علیهاالسلام از قبیل امامزادههای مطلق نیست، که هنگام زیارت او زیارتنامه مطلق امامزادهها خوانده شود، بلکه زیارت مخصوص به خود دارد؛ زیرا در روایت است: «مَنْ زارَها وَجَبَتْ لَهُ الْجَنةُ؛ هر کس او را زیارت کند، بهشت بر او واجب میگردد».[1] خیلی کلمه بزرگی است!
نقل شده که روزی حضرت امام موسی کاظم علیهالسلام در مدینه، در خانه تشریف نداشتند، شخصی آمد که سؤالی از آن حضرت بنماید، حضرت معصومه علیهاالسلام که در سن کودکی بودند و در خانه تشریف داشتند، میفرمایند: آن حضرت تشریف ندارند، چه کار دارید؟ آن شخص عرض کرد: مسئلهای دارم. میفرماید: بنویس. مینویسد و ایشان پاسخ آن را میدهد. بعد که حضرت امام کاظم علیهالسلام به خانه برمیگردد، مادرش جریان را به آن حضرت عرض میکند، حضرت میفرماید: «بِأَبِی هِی وَ أُمی، حَکمَتْ بِما حَکمَ اللهُ!؛ پدر و مادرم به فدایش، به آنچه خداوند حکم فرموده، حکم نموده است».
اینها افراد عادی نبودهاند، خدا میداند این خاندان چه شخصیتهایی بودهاند، این همه کرامات برای ایشان ذکر کردهاند، پس چه میگویند کسانی که این مطالب را درباره خود حضرت رسول صلیاللهعلیهوآلهوسلم هم خرافات میدانند! یا آن کس که ـ نعوذبالله ـ میگوید: «عَصای خَیرٌ مِنْ مُحَمدٍ!؛ عصای من بهتر از محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم است».
و یا آن پاسبانی که کنار ضریح حضرت رسول صلیاللهعلیهوآلهوسلم ایستاده و میگوید: به جای ضریح، دست مرا ببوس!
در محضر بهجت، ج٢، ص١٣٧
اتحاد و ارتباط اهلبیت علیهمالسلام با یکدیگر
پارسال شخصی در مشهد کنار من آمد و گفت: دیشب در حرم امام رضا علیهالسلام پنج کرامت از حضرت مشاهده کردم. همچنین عجیب اینکه امسال شنیدم، دو نفر که هر دو عرب و از معاودین مقیم مشهد که به بیماری سخت مبتلا بودند، جداگانه برای شفا و قضای حاجت خویش به امام رضا علیهالسلام متوسل شدهاند و هر دو گفتهاند: همان شب توسل در خواب حضرت معصومه علیهاالسلام را دیدیم که فرمود: «حضرت رضا علیهالسلام فرمودند: حاجت شما برآورده شده است» و به یکی از آنها که کنارِ سرش به عمل جراحی احتیاج داشته، فرمود: «دیگر احتیاج به عمل نداری»، و به دیگری فرمود: «خیلی گریه کردی، زیاد گریه نکنید؛ زیرا حضرت از گریه شما زوار و دوستان، متأذّی و متأثّر میشود».
از اینجا استفاده میشود که حضرت رضا و حضرت معصومه علیهماالسّلام با هم اتحاد و اتصال دارند، بلکه همه نور واحدند؛ لذا انسان به هرکدام که متوسل شود، از دیگری جواب میگیرد، البته مصححی در کار هست. همچنان که از حضرت رسول صلّیاللّهعلیهوآلهوسلم حاجت خواستهاند و ایشان به حضرت امیر علیهالسلام و آن حضرت به امام حسن تا امام زمان علیهمالسلام حواله دادهاند؛ زیرا مجری امور در این زمان، آن حضرت است.
در محضر بهجت، ج١، ص١٧٣
[1]. بحارالانوار، ج۴٨، ص٣١٧؛ ج٩٩، ص٢۶٧.